FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Matrassen groothandel

Matrassen groothandel

Wilt u zakelijk inkopen voor uw matrassen groothandel? Foam-Tex heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de matrassenbranche. Bij Foam-Tex bent u verzekerd van een goede service en eerlijke prijs. Vanuit onze matrassenfabriek in Heerenveen leveren wij snel aan onze zakelijke klanten. Foam-Tex is als matrassenfabriek in staat om op maat orders te produceren van een groot volume. Foam-Tex levert onder andere hoogwaardige matrassen aan recreatieparken, zorginstellingen, beddenspeciaalzaken en hotels. Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen bij het inhuizen en afmonteren van de matrassen en/of bedden.
Matrassen groothandel

 

Voordelen van eigen productie voor matrassen groothandel

Foam-Tex produceert alle matrassen zelf. Als zakelijk inkoper heeft dit voor u velen voordelen:

  • Omdat wij de orders zelf produceren kunnen de producten volledig op maat worden leveren. Een order matrassen van 95cm x 205cm is bij ons zo geregeld.
  • Vanuit de fabriek staat persoonlijk advies centraal. Wij helpen u graag bij uw materiaalkeuzes.
  • U heeft uitgebreide keuze aan materialen en zal bij ons gegarandeerd de kwaliteit vinden die u zoekt. Foam-Tex heeft een breed assortiment van comfort schuimen en latex kwaliteiten.
  • U heeft bij Foam-Tex direct contact met de fabriek. Dankzij deze korte lijn kunt u gemakkelijk uw wensen communiceren.

 

Inkopen bij Foam-Tex

Foam-Tex biedt een uitgebreid assortiment matrassen en boxsprings. Wij bieden voordelig matrassen voor de groothandel aan. Voor zowel de zorgsector als de recreatie exploitant leveren wij matrassen en bedden op maat. Wij hebben een uitgebreid assortiment matrassen. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk caravanmatrassen, bootmatrassen, topdekmatrassen, buitenkussens, loungekussens en wiegmatrasjes.

Voordelen van inkopen bij Foam-Tex

U heeft als zakelijke inkoper vele voordelen wanneer u bij Foam-Tex matrassen aankoopt:

  • Foam-Tex helpt u graag en geeft u persoonlijk advies. Zo weet u goed wat uw mogelijkheden zijn.
  • Foam-Tex heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van matrassen op maat. Dankzij onze kennis bent u verzekerd van een hoogwaardig product.
  • Foam-Tex produceert op ambachtelijke wijze. Met een product van Foam-Tex bent u verzekerd van Hollands handwerk.
  • Bij Foam-Tex slaagt u altijd! Wij kunnen ieder gewenst matras maken, elke vorm en kwaliteit is mogelijk.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de matrassen die Foam-Tex aan u kan leveren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan of bel via 0513-744066. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.