FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Projectinrichter

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

 

Uw partner op het gebied van bedding en elementen

Projectinrichting

Binnen de totaalinrichting van uw project kunnen de vragen uiteen lopen van standaard boxsprings, luxe boxsprings, zowel vast als elektrisch verstelbaar, lattenbodems, matrassen, loungematrassen en kussens. Voor de keuze met betrekking tot het juiste bed, matras en kussen plus het comfort voor de doelgroep waarbinnen de inrichting moet plaats vinden, is Foam-Tex uw klankbord, adviseur en producent.

Comfortabele bedden en matrassen, voor de grootste gemene deler, de doelgroep en het budget zijn hierbij van belang. Ook onderhoudsarme bedden, loungematrassen en terraskussens, aangepaste productie van pocketverings matrassen en binnenveringsmatrassen kunnen het verschil maken. Hierbij zijn de interieurs voorzien van verstevigingselementen die het tot een duurzaam product maken.

Tevreden klanten

Graag laten wij het uiterlijk van de boxspring, hoofdbord en voetbord, de terrasuitstraling over aan de inrichter. Hierbinnen zijn alle maten, vormen en afwerkingen mogelijk. Als het over het comfort van het bed, matras, loungematras of terraskussen gaat, dan zijn wij graag uw adviseur, omdat dit onze expertise is. Samen komen we tot een fantastisch eindresultaat, waar uw klanten tevreden over zullen zijn.

Specifieke eisen omtrent brandvertragendheid, waterafstotend, eenvoudig reinigbaar, 100 % natuurlijke matrassen, maar ook het budget vriendelijk verfrissen van bestaande boxspring combinaties behoren tot de mogelijkheden. Ieder project is weer een uitdaging, waarbij onze ervaring en kennis omtrent de aanvraag met grote zorg, en snelheid beantwoord zal worden.

Just in time delivery,  geplaatst en bezorgd en op verzoek worden de oude bedden afgevoerd.

Interieur stylisten, binnenhuisarchitecten en horeca inrichters bieden wij een groot scala aan mogelijkheden wanneer het over twee componenten gaat; FOAM en TEXtiel. Binnen dit kader kunnen wij al uw aanvragen verwerken, onder andere voor zit-slaap elementen, bankkussens, lounge matrassen en outdoor kussens. Een breed programma aan textiel keuze, waarbinnen de belastingsgraad en duurzaamheid van het product leidend zal zijn in ons advies en offerte aanbod.

matrassen voor projectinrichting manWij bieden u:
– Een Nederlands kwaliteitsproduct
– Comfort expertise
– Rechtstreekse leveringen
– Betrouwbare levertijden en heldere afspraken
– Korte communicatie lijnen
– Antwoord op uw prijsdoelstellingen

Zo heeft ieder groot of kleinschalig hotel, B&B, vakantiepark, zorginstelling of horecagelegenheid zijn eigen specifieke wensen voor sfeer, kleur en interieur. Zo heeft de projectinrichter zijn markt voor het leveren en bewaken van dit totaal concept, en zijn wij uw producent voor het comfort traject.