FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Over Foam-Tex

Over ons

Foam-Tex
foam-tex heerenveen

Foam-Tex, is de handelsnaam waaronder de ADBA groep B.V de productie activiteiten voor de Business to Business klanten uitvoert en is sinds 2004 gevestigd in Heerenveen. Op deze locatie heeft Foam-Tex de beschikking over 2.000 m² productie ruimte, en een productie capaciteit van 25.000 slaapeenheden per jaar.

Foam-Tex is gespecialiseerd in het versnijden en verwerken van polyethers/koudschuimen/visco-elastische schuimen, pocketveringen en bonellveringen ten behoeve van haar matrassen productie, en beschikt over een ervaren en gedreven team vaste medewerkers en een adequaat machinepark.

Uitgebreid assortiment

Om u van dienst te zijn verwerken  wij een uitgebreid assortiment van comfort schuimen en latex kwaliteiten, en samen met onze toeleveranciers van textiel en accessoires zijn wij in staat bijna ieders wens op het gebied van matrassen en matrasdragers in het juiste comfort pakket samen te stellen.

over foam-tex matrassen

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een no-nonsens werkcultuur, directe lijnen en veel individuele werkvrijheid, waarbinnen afspraak, ook een afspraak is.