FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Zorginstelling

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

 

Zorgmatrassen met het accent op slaapcomfort

Slaapcomfort

Voor zorgmatrassen met het accent op slaapcomfort, en voorzien van de laatste innovaties bent u bij Foam-Tex aan het goede adres.

Wij bieden anti-decubitus matrassen voorzien in een optimale drukverdeling, door middel van een 2 laags kern systeem. Het zorgmatras heeft druk reducerende eigenschappen. Het doel hiervan is het reduceren van de druk op de plekken waar botuitsteeksels het matras raken.

 

 

Zorgvuldig geselecteerd

Zorgmatrassen kunnen een bron van vervuiling zijn, en veroorzaken astmatische en allergische reacties. Het comfort van cliënten kan aanmerkelijk verbeterd worden indien er gebruik gemaakt wordt van zorgmatrassen samengesteld uit een door ons zorgvuldig geselecteerd pakket grondstoffen van West Europees gecertificeerde leveranciers.

 

 

Wij bieden:
– Een visco elastische traagschuim toplaag op een basis van een High Resilient koudschuim.
– Opleg matrassen en behandeltafel matrassen ten behoeve van fysiotherapeuten
– Voor obesitas cliënten binnen de zorginstelling kunnen wij aangepaste kernen, en aangepaste maatvoeringen aanbieden
– Ook de gecertificeerde Grip 5- brandvertragende kwaliteiten zijn leverbaar binnen ons programma
zorgmatrassen kopen vrouw
Op aanvraag produceren wij zitkussens, behandel hulpstukken volgens uw specificaties met een minimum aantal van 50 eenheden.

Een visco elastische traagschuim toplaag op een basis van een High Resilient koudschuim, vormt de basis van de meeste zorgmatrassen, en oplegmatrassen voor behandeltafels. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende bi-elastische Polyurethaan tijken, afhankelijk van de zorginstelling en de daaraan verbonden specificaties, zullen deze verwerkt worden tot buitenhoezen. Afritsbaar, wasbaar en afneembaar, welke voldoen aan de eisen van de instellingshygiëne.

 

PRODUCTEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD