FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Recreatieparken & Campings

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

Goede slaapplaatsen

Of het nu gaat om het verhuren van huisjes op een recreatiepark of verhuren van (sta)caravans of chalets op een camping, een goed matras maakt daar deel van uit. In de praktijk wordt hier niet altijd veel aandacht aan besteed, maar dit kan Foam-Tex voor u doen. Wij hebben door jarenlange ervaring de kennis om recreatieparken te voorzien van een goede slaapplaatsen. Ook voor de campings is er een compleet aanbod op matrasgebied.

Aangezien de prijs – kwaliteit verhouding hierbij ook een grote rol speelt,  zit u bij Foam-Tex altijd goed. Met name doordat wij zelf produceren kunnen wij u ook datgeen leveren wat goed is. Heeft u specifieke wensen dan kunt u daarvoor bij ons terecht, maar ook als u het zelf niet weet wat het beste is kunnen wij u daarbij de spreekwoordelijke weg wijzen.

Foam-Tex ondersteunt

Bij het runnen van een recreatiepark of camping houdt u zich niet altijd bezig met het matras of bed in de recreatiewoning of caravan / chalet op de camping. Dit komt eens in de zoveel tijd voorbij, en dan helpen wij u graag.

Veelal gaat het ook om matrassen die aan allerlei specificaties op gebied van certificeringen moeten voldoen. Het meest bekende verhaal voor u is wellicht de brandvertragende matrassen die voorgeschreven kunnen worden. Ook daarvoor treft u Foam-Tex aan u zijde

matrassen recreatieparken en campingsDe door u aangeboden faciliteiten, het restaurant, de omgeving, dat zijn de dingen die uw klanten als primair beoordelen. Natuurlijk bepaald het weer ook mede het gevoel van tevredenheid van uw klant, maar er wordt niet als eerste stilgestaan bij het matras. Als het matras goed is, wordt het veelal niet eens opgemerkt of genoemd. Als het matras daarentegen als slecht wordt ervaren is dit veelal juist bepalend in het oordeel van de consument, ondanks alle andere goede faciliteiten die er zijn.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

PRODUCTEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD