FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!

Service

FOAM-TEX heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en wil u daarom zo goed mogelijk van dienst zijn. Bij levering bieden wij de mogelijk van afhaling of franco aanleveren bij uw bedrijf. FOAM-TEX bezorgd niet alleen maar wij kunnen ook helpen met het inhuizen en afmonteren van de matrassen en/of bedden. Hier geldt wel dat het bezorgen alleen mogelijk is vanaf een minimale orderwaarde.

Vanuit onze ervaring begrijpen wij dat de juiste levertijd erg belangrijk is om zo snel en zo goed mogelijk uw klanten en/of gasten van dienst te kunnen zijn. Aangezien wij alles zelf produceren kunnen wij de levertijd zorgvuldig met u afstemmen.


Garantie

Op al onze matrassen en boxsprings heeft u garantie :

certficaat-Certipur_Logo     certficaat-fira            certficaat-Oeko-Tex100                         

 

* Onze standaard fabrieksgarantie van 3 jaar is op basis van afschrijving

*Op het merendeel van ons assortiment bieden wij 5 jaar garantie op basis van afschrijving

*Op sommige producten bieden wij voor de kern zelfs 7 en 10 jaar garantie aan.

*De garantie heeft betrekking op fabricagefouten en afwijkingen op de specificaties van de grondstof-materialen, buiten de toleranties.

*De garantie gaat in bij levering

 

U kunt geen aanspraak maken op garantie :

*Indien de klacht verband houd met de onzorgvuldige behandeling ( tijdens transport)  of gebruik of onvoldoende zorg, sluit dit elke vorm van reclamaties uit en doet garanties vervallen.

*Door gebruik kunnen de doorstikte en gewatteerde materialen van een matrashoes of dekmatrashoes tot 65% blijvend worden samengedrukt. Dit zijn normale veranderingen en vallen daarom niet onder de garantie.