FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Hotels

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

Interieur

Als Foam-Tex willen wij ook speciaal de hotels aanspreken. Als hotel kunt u namelijk uw bedden en matrassen ook rechtstreeks laten verzorgen door Foam-Tex. Van oudsher wordt bij vervanging van het bed veelal de gehele kamer gerenoveerd en deze taak wordt dan ook vaak bij een projectinrichter neergelegd.
Hier is natuurlijk niets mis mee, maar als u het matras een prioriteit vindt binnen de hotelkamer dan is het ook logisch dat u dit zelf rechtstreeks met de specialist regelt. Bij de matrasfabriek Foam-Tex bijvoorbeeld. Dit kan uiteenlopen van een korte concrete aanvraag tot aan de realisatie van een uitgebreide wensenlijst die u wellicht heeft.

Het bed als prominent onderdeel

Foam-Tex begrijpt dat niet ieder hotel gelijk is. Wij snappen ook dat er binnen een hotel verschillende kamers met verschillend comfort en prijsniveau wordt aangeboden. Deze differentiatie komt steeds meer voor en past dan ook bij deze tijd. Vandaar dat er niet alleen meer wordt gewerkt met een standaard hotelbed, maar met veelal luxe combinaties. Het bed als prominent onderdeel van de hotelkamer. Dit veelal in combinatie met gestoffeerde hoofdborden en accessoires zoals bijpassende sluimerrollen en sierkussens. Hiermee wordt mede de sfeer van de kamer bepaald. Met daarnaast de keuze uit de diverse matrassen kan voor ieder hotel de beste combinatie geproduceerd worden.

 

Doordat Foam-Tex zelf de productie van alle matrassen in handen heeft zijn er ook geen beperkingen in maatvoering. Wat in de praktijk ook altijd van belang is, is het moment van aflevering. De planning van en in het hotel is daarbij veelal bepalend, dus wij passen ons daar graag bij aan.

hotel matrassen boxspringVanzelfsprekend is optimaal slaapcomfort en perfecte uitstraling van uw kamers in uw hotel zeer belangrijk voor u en uw gasten. Maar ook voor ons! Wij staan garant voor onze producten die zowel in comfort als uitstraling datgene kunnen bieden wat u en uw gasten willen!

 

PRODUCTEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD