FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Zorgmatrassen en medische matrassen

Wij maken zorgmatrassen, medische matrassen en ziekhuismatrassen

Op zoek naar medische matrassen of PU hoezen?

Wij zijn producent van matrassen. In Heerenveen verzorgen wij de productie van onder andere zorgmatrassen, medische matrassen en ziekhuismatrassen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Ook bieden wij anti-decubitus matrassen aan die voorzien in een optimale drukverdeling, door middel van een 2 laags kern systeem. Onze zorgmatrassen hebben druk-reducerende eigenschappen. Het doel hiervan is het reduceren van de druk op de plekken waar botuitsteeksels het matras raken.

 

 

Zorgvuldig geselecteerd assortiment zorgmatrassen

Zorgmatrassen en medische matrassen kunnen een bron van vervuiling zijn, en veroorzaken astmatische en allergische reacties. Het comfort van cliënten kan aanmerkelijk verbeterd worden indien er gebruik gemaakt wordt van zorgmatrassen samengesteld uit een door ons zorgvuldig geselecteerd pakket grondstoffen van West Europees gecertificeerde leveranciers.

 

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Zorgmatrassen
  • Medische matrassen
  • Ziekenhuismatrassen
  • Incontinentie matrassen
  • Lossen matrashoezen (onder andere incontinentie / PU)
  • Antibacteriële matrassen

zorgmatrassen kopen vrouw

Een visco elastische traagschuim toplaag op een basis van een High Resilient koudschuim, vormt de basis van de meeste zorgmatrassen, en oplegmatrassen voor behandeltafels. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende bi-elastische Polyurethaan tijken, afhankelijk van de zorginstelling en de daaraan verbonden specificaties, zullen deze verwerkt worden tot buitenhoezen. Afritsbaar, wasbaar en afneembaar, welke voldoen aan de eisen van de instellingshygiëne.

 

VRAGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

 

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD: