FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!

Goed zorgen voor uw AirBnB gasten

Als gastheer of -vrouw vindt u het ongetwijfeld belangrijk dat uw gasten goed slapen. Wellicht bent u eigenaar van een hotel, motel of bed and breakfast, of behoort u tot de groeiende groep AirBnB eigenaren. Ook in deze nieuwe vorm van verhuur zijn goede matrassen onmisbaar. Hieronder leest u wat goede AirBnB matrassen zijn.

 

Het belang van goede AirBnb matrassen

Een goed matras kan het verschil maken tussen een tevreden en een ontevreden gast, en is een zeer belangrijk onderdeel van uw AirBnB. Gasten kunnen immers reacties achterlaten op de AirBnB website. Als uw gasten prinsheerlijk hebben geslapen op lekkere bedden en fijne matrassen, dan zullen ze dit waarschijnlijk ook als reactie achterlaten. Andersom geldt hetzelfde.

Een goed matras kan uw gasten op een positieve manier verassen. Wellicht hadden ze thuis last van slapeloze nachten of pijnlijke gewrichten; hoe fijn is het dan dat ze op het matras van uw AirBnB geheel tot rust kunnen komen. En dat is gelijk het gekke aan de hotelbranche. Er wordt vaak gesproken over de prijs van een kamer en de locatie van een hotel of AirBnB, maar er wordt zelden geadverteerd met goede bedden en comfortabele matrassen. Terwijl dit juist een kenmerkend en belangrijk onderdeel van het verblijf is.

 

Typen matrassen en beddenAirBnB matrassen

Omdat u van tevoren niet weet wat voor gasten u krijgt (groot, klein, zwaar of juist licht) is het een lastige taak om het iedereen geriefelijk te maken. Het comfort van een matras verschilt namelijk nogal in de ervaring van de gebruiker. Wat de één prettig vindt liggen, is voor de ander juist helemaal niks.

Het is een veilige keuze om voor een algemeen goed matras te gaan. Een voorbeeld hiervan is een kwalitatief hoogstaand koudschuim matras zoals het Pantera® koudschuim. Pantera beschikt over goede ondersteunende en ventilerende kwaliteiten gecombineerd met een uitmuntende duurzaamheid. De opengewerkte celstructuur van dit type koudschuim zorgt voor een ongekend zacht en soepel ligcomfort. Verreweg de meeste bedbodems zijn geschikt voor dit type matras.

Wilt u uw gasten voorzien van een zeer luxe en comfortabele ervaring, dan zou u natuurlijk ook kunnen kijken naar een Talalay latex matras, de Rolls Royce onder de matrassen.

Toegegeven: dit type matras bevindt zich in het hogere prijssegment, maar de verwachting is dat uw gasten er zo enthousiast over zijn dat het matras zich binnen de kortste keren heeft terugverdient. Talalay Latex matrassen zijn antibacterieel en huisstofmijt werend, waardoor het goed scoort als er gekeken wordt naar hygiënische kwaliteiten. Het matras is tevens zeer luchtdoorlatend, én, niet het minst belangrijk: uw gasten zullen er als vorsten op slapen.

 

Daarom Foam-Tex

Foam-Tex is in staat om een uitgebreid assortiment van comfortschuimen en latex te verwerken. Door ons goede contact met de leveranciers van grondstoffen, textiel en accessoires kunnen we iedere wens op het gebied van matrassen en matrasdragers in het juiste pakket samenstellen. Foam-Tex beseft dat de toenemende behoefte van de klant aan maatwerk een steeds grotere rol gaat spelen in de matrassenmarkt. Niets is vervelender dan een klant die ontevreden is met een aankoop, of het nu gaat om het hele product of één specifiek onderdeel. Foam-Tex is op dit gebied van alle markten thuis en kan het exacte type matras fabriceren waar uw klant naar verlangt, ongeacht de maat, het materiaal of de vorm.

 

Handelswijze van Foam-Tex

Maatwerk, unieke opdrachten, de best geselecteerde grondstoffen en een uitstekende service zijn door de jaren heen kenmerkend geworden voor de handelswijze van Foam-Tex. We streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat, en dat is te merken. Heeft u specifieke vragen over een matras of de productie hiervan voor uw bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze slaapexperts, die de juiste kennis in huis hebben om u verder te helpen in uw productieproces.