FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Groepsaccomodaties en Bed & Breakfasts

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

Het juiste bed in uw Bed & Breakfast en/of Groepsaccommodatie

De opkomst van de B&B en groepsaccommodatie
bed and breakfast matrassen

Foam-Tex is zich er bewust van dat de belangstelling voor het overnachten in een Bed & Breakfast de laatste jaren flink is toegenomen. Was het voorheen enkel als kleinschalige, simpele overnachtingsgelegenheid, inmiddels is de B & B uitgegroeid tot een niet te miskennen inspiratiebron voor romantisch overnachten.

Dit is in niet geringe mate te danken aan de steeds grotere variëteit in het aanbod van deze huiselijke overnachtingsvorm: te gast in een oude stolpboerderij, je even bewoner van een grachtenpand wanen, uitrusten in een natuurgebied of juist midden in de drukte van het stadse uitgaansleven staan…

Ook de groepsaccommodaties zijn steeds populairder aan het worden. Voorheen dacht je aan een groepsaccommodatie bij schoolreisjes, maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer bedrijven die gebruik maken van de groepsaccommodaties wanneer er bijvoorbeeld een meerdaagse vergadering georganiseerd is.

Maatwerk voor elke uitstraling

Wat voor ons vast staat is dat binnen de recreatie branche de Bed and Breakfasts en groepsaccommodaties veelal een eigen wereld is.

En om deze overnachtingsmogelijkheden aan te laten sluiten bij uw specifieke B & B of groepsaccommodatie uitstraling is Foam-Tex uw beste aanspreekpunt. Ook al gaat het maar om één of enkele bed opstellingen, voor ons als productiebedrijf is dat geen probleem.

bed and breakfast matrassen b2b

bed and breakfast matrassenDe mogelijkheden zijn talrijk, van een relatief eenvoudige hotelboxspring tot een luxe en aangepaste uitvoering in comfort, kleur in de styling zoals u dat wenst. Ook in het comfort van de matrassen zijn alle denkbare opties mogelijk. Wat te denken van een matras uitgerust met massage unit?

Zo persoonlijk uw Bed and Breakfast en groepsaccommodatie is, zo persoonlijk maken wij het bed!

Als Foam-Tex hebben wij een flexibel ingestelde werkplaats die op wens produceert.  Diverse mogelijkheden in materialen die veelal voorradig zijn, maakt ook dat levertijden kort zijn. Daarbij kan er bezorging op vast afgesproken tijden plaatsvinden, rekening houdende met uw mogelijkheden.  Bovendien maakt het zoals al aangegeven daarbij niet uit of het om één of enkele bed opstellingen gaat, of om de vervanging van de matrassen.

 

PRODUCTEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD