FOAMTEX Home Bel ons! Home Bel ons! Home Bel ons!
Caravan- en botenbouwers

SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD:

 

 

Boot- of caravan matras, alles is mogelijk

Het recreëren

Of het nu varend is op één van de Friese meren of zeilend of de Waddenzee, liggend in de haven van Zierikzee of varend door de grachten van Amsterdam, de boot is voor veel mensen het ultieme vaartuig om mee te recreëren. Net zoals dit voor veel mensen de caravan is waarmee ze er op uit gaan in binnen- en buitenland, of waarmee ze op een vaste plek in een stacaravan of chalet het recreatieplezier beleven. Caravan en botenbouwers zijn de mensen die dit mede mogelijk maken.

bootmatrassen en kussens voor botenbouwers

 

Alles is mogelijk
Niets is vervelender dan wanneer een consument ontevreden is over een aankoop, of wanneer er een onderdeel niet goed is. Vooral in recreatie vaar- of voertuigen is het belangrijk dat men lekker zit, ligt en/of slaapt. Foam-Tex is op dit gebied op alle markten thuis en kan het type matras maken wat u of uw klant maar wilt. In elke maat, materiaal of vorm.

caravanmatrassen bouwer
caravan en boot matrassen zakelijk
Het vervaardigen van een boot of caravan is veelal maatwerk of kleinere serie productie, waar natuurlijk ook een matras bij hoort. Een matras dat welke specificatie het ook heeft, zowel in materiaal als maat, door Foam-Tex gemaakt kan worden. Dit kan uiteenlopen van polyether en koudschuim matrassen, welke veelal in de caravan wereld als standaard genomen worden, tot latex matrassen die eerder in boten komen te liggen.

Daarnaast komt ook steeds meer het aspect van ventilatie om de hoek kijken. Middels het gebruik van speciaal textiel voor matrashoezen en daarnaast het gebruik van airlift-matten die onder het matras gelegd kunnen worden, heeft dit een toegevoegde waarde op het gebied ven ventilatie. Allemaal zaken die mogelijk zijn bij Foam-Tex.

 

PRODUCTEN SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD